Hoe werkt het?

Wij verhuren de grootste en nieuwste LEGO® sets in België en Nederland vanuit Lommel (B). Je kan ze afhalen of we sturen ze naar je op.

Je kan je favoriete LEGO® set per dag huren met een minumum van 7 dagen. Er is geen maximum termijn.

Wil je de huurperiode verlengen? Geen enkel probleem! Neem contact met ons op. Indien de set nog niet verhuurd is brengen we dit in orde.

Een set bestel en betaal je via de webshop. Na bevestiging van de bestelling gaan wij aan de slag om de set zo snel mogelijk bij jou te krijgen. In normale omstandigheden verzenden we binnen 1-3 dagen.

Voor een verzending, heen en terug, rekenen we 13,5€ voor België en 17€ voor Nederland. De verzendkosten worden duidelijk weergeven bij je bestelling. Door verzendkosten aan te rekenen kunnen we onze productprijzen scherp houden omdat we geen "verborgen kosten" moeten doorrekenen.

We vragen 25€ waarborg per huurperiode. Bij verlies van meer dan 4 1x1 blokjes spreken we deze aan. Bij teruggave storten we de waarborg binnen de 7 werkdagen terug.

De huurperiode start de dag na verzending. Blokjeshuren.be is niet verantwoordelijk voor een laattijdige levering van de bezorgdienst. De periode eindigt wanneer je de set inlevert bij de bezorgdienst.

Wanneer je huurperiode ten einde is, breek je de set weer af. Plak het bijgevoegde retourlabel op de koffer en breng deze naar de bezorgdienst.

Betaal je liever geen verzendkosten? Afhalen en terugbrengen is mogelijk in Lommel (B) na afspraak. Geef dit aan bij je bestelling.

Wij controleren en reinigen de set bij teruggave en sturen hem zo snel mogelijk naar een nieuwe LEGO® fan.